14. Tek po Zagorski dolini

Izlake in Zagorje ob Savi, 04.08.2018

Razdalja: 10,3 km

Tek v Izlakah in Zagorju ob Savi ni bil samo moj prvi tek v tem koncu Slovenije, temveč je pomenil, da sem sploh prvič v življenju zavil v Trojanah za izvoz za Izlake, Kisovec in Zagorje, ter obiskal te lepe kraje. Seveda je bil tek v sklopu ŠIK-a, hkrati s tem pa je bil organiziran tudi v sklopu občinskega praznika v Zagorju ob Savi. Vse skupaj je pomenilo pravi športni praznik, kar se je potrdilo tudi v ciljni ravnimi, kjer je bila prisotna velika in glasna podpora navijačev za vse tekače, ki smo pritekli v cilj. Vzdušje je bilo res krasno in podobno nogometnemu navijanju, ki res povzdigne vsakega športnika.

Organizacija je bila prav tako enkratna in glede na to, da je dogodek sovpadal z občinskim praznikom ter da je vroč dan napovedoval tudi prijetno toplo noč, ni potrebno poudarjati, da je bilo veselo do jutranjih ur. Seveda ne za nas tekače, ki smo imeli naslednji dan že nov tekaški podvig in pot do doma tudi ni bila zanemarljiva.

Več informacij in fotografij o samem teku najdete na www.tdsik.si in www.sdizlake.si 

 

Flying lizards po teku v Zagorju ob Savi, kjer so visoke temperature narekovale tempo, hladna senca na zeleni travi stadiona pa relaksacijo.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja